Det kan være lidt uoverskueligt, at forudsige hvordan din hverdag bliver, når den lille først er kommet til verden – men en ting er helt sikkert, du kommer til at købe rigtig mange bleer. 

Måske er du nu allerede ved at opgive – men mist ikke håbet, der er faktisk en skøn løsning klar til at hjælpe dig. 

Babykasse.dk har nemlig specialiseret sig i bleer på abonnement. Perfekt til dig der gerne vil bruge din tid på familien i stedet.

Sådan får du bleer på abonnement

Det er ganske enkelt at få bleer på abonnement, du skal blot gå ind på Babykasse.dk og oprette dig. Her kan du vælge hvilken slags ble abonnement, der passer dig. Der er nemlig flere forskellige muligheder og priser.

Herefter skal du vælge den dato for levering der passer dig – du får altid leveret dine bleer på abonnement lige til døren og det er helt gratis. 

Så enkelt er det og nu skal du bare læne dig tilbage og vente på at modtage dine bleer. Det er da nemt og befriende, når man bare gerne vil hygge om sit barn i stedet.

Meget mere end bleer på abonnement

Babykasse.dk er ganske rigtigt meget mere end bleer på abonnement. De har nemlig også et stort udvalg af plejeprodukter og som du kan tilvælge dit abonnement. 

Det kan f.eks. være bind og tamponer til dig selv, modermælkserstatning og babymad eller de mest basale ting til en husholdning med små børn, som vådservietter, skumklude eller babylotion. 

Derudover har du mulighed for, med bleer på abonnement, at vælge imellem mange af de kendte mærker, som Bambo, Libero eller de skønne økologiske bleer fra Naty. Du kan endda finde dem i forskellige størrelser, så det passer med at dit barn vokser og får brug for større bleer. Så går du bare ind løbende på din bleer på abonnement – konto og ændrer dine valg.

Hvorfor vælge bleer på abonnement?

Det er så skønt med familieforøgelse, men det betyder også bare rigtig mange blepakker, der skal håndteres hver måned. 

Og det kan godt være lidt af en opgave, at få dem handlet ind, bakset ind i bilen, hvis du er så heldig at have en bil, og måske endda at skulle slæbe dem op på 2. sal. Det kan tage pusten fra selv den bedste.

Så bleer på abonnement er lige noget for dig, der ikke gider bruge tiden på baks og bøvl.

Bestil dine bleer på abonnement lige her.