Der er utrolig stor glæde forbundet med at blive forældre, det føles fantastisk. 

Men der kan hurtigt snige sig lidt drillende bekymring ind – hvad skal man vælge? Er det her legetøj farligt? Må de spise det i den alder? Hvordan stimulerer man bedst?

Kan du genkende nogle af disse tanker, så vil en månedspakke til baby være lige noget for dig.

Hvorfor vælge en månedspakke til baby?

Udvalget af produkter til babyer er virkelig enormt og det kan være utroligt uoverskueligt for det utrænede øje. 

Med en månedspakke til baby, hjælper LittleUnBox dig med at afprøve, alt lige fra plejeprodukter, til snacks og legetøj. Så du ikke skal spilde tiden på, at navigere rundt i den vilde jungle af forskellige produkter, der findes til de kære små.

Som forældre til små børn, er der bare rigeligt at se til og tiden til, at udforske hvilke produkter, der er bedst til dine børn, er der bare ikke. Men med den månedspakke til baby, kan du gemme alt stress og jag væk, den bliver nemlig helt automatisk leveret lige hjem til din hoveddør. 

Hvad indeholder en månedspakke til baby?

Din månedspakke til baby vil med garanti sprede glæde hver måned. Både du og din baby vil blive forkælet med de skønneste kvalitetsprodukter, som i selv kan afprøve og vurdere.

Indholdet varierer fra gang til gang, og er tilpasset alder og udviklingsniveau, så det er altid nye og spændende produkter i modtager.

Din månedspakke til baby kan f.eks. indeholde stimulerende legetøj, lækre plejeprodukter eller spændende snacks som kan udfordre dit barns smagsløg. Og det hele er selvfølgelig kvalitetssikret og egnet til små børn.

Men hvad koster sådan en månedspakke til baby?

Ikke nok med at du sparer besværet, med selv at skulle ud på jagt, du vil også spare mange penge med en månedspakke til baby. 

Den koster nemlig kun 198 kr. pr. måned, men du er garanteret produkter til en værdi af minimum 400 kr. hver gang. Og der er ikke engang ekstra gebyrer til fragt, det er med i prisen og leveres lige til din hoveddør.

Skulle du nu gå hen og fortryde din månedspakke til baby eller have brug for en pause, så er det ganske nemt at melde sig ud igen, der er nemlig ingen binding. Du skal blot sende en skriftlig opsigelse og den sidste box til baby du har modtaget, vil være den sidste.

Bestil din månedspakke til baby lige her.