Er du født med en kreativ sjæl og er en der udtrykker dette ved hjælp af kombinationen garn og pinde? Hvor det nærmest bare kribler i fingrene, for at få gang i pindene og komme i sving med nye kreationer?

Så er en strikkepakke hos Strikkes helt sikkert lige noget for dig. Du vil opdage den skønneste platform af muligheder indenfor garn, strikkepakker og tilbehør.

Strikkes strikkepakke

Med en strikkepakke hos Strikkes, får du adgang til en skøn verden af fordele. Blandt andet får du altid budgetvenlige priser og sparer op til 70 % på kvalitetsgarn og tilbehør. Alt fra kendte producenter som Viking Garn, Lang Yarns og Schjeepjes. 

Når du har meldt dig ind med en strikkepakke, er det eneste du skal bruge tiden på, at gå på opdagelse i den fantastiske webshop og nyde dine fordele. Dit strikkepakke abonnement koster kun 89 kr. pr. måned og fornyes ganske automatisk hver måned.

Hos Strikkes forhandles kun garn og tilbehør, som er afprøvet og godkendt af ejerne selv, så du er garanteret topkvalitet. De køber stort ind fra hele verden, kun fra førende leverandører og grossister. Derfor ,de konkurrencedygtige priser og masser af nye og spændende produkter til din strikkepakke.

Vanvittige fordele med en strikkepakke

Det er meget nemt og hurtigt at tilmelde dig en af danmarks bedste strikke fordelsklubber. Så er det bare at sætte i gang med din strikkepakke. 

Og det fede ved Strikkes er, at jo længere tid du er medlem, jo flere lækre fordele kan du vente dig.

F.eks. vil du med din strikkepakke modtage en invitation til en lukket Facebookgruppe, fyldt med gratis gode råd, opskrifter og vanvittige rabatter. Du får værdikuponer til dine næste køb på webshoppen og optjener point på hvert køb. 

Du vil også opnå lækre rabatter på dine favorit kreamesser. 

Efter blot 100 dages uafbrudt medlemskab på din strikkepakke, vil du endda modtage en gave, hver gang du har fødselsdag. Samt opnå gratis fragt ved køb for kun 100 kr.

Strikkepakke helt uden binding

Synes du nu at garnbeholdningen er blevet for stor og har brug for en pause. Eller helt fortryde din strikkepakke hos Strikkes, kan du altid stoppe dit abonnement. 

Der er nemlig ingen binding – du skal blot logge dig ind og med ét tryk, kan du opsige din strikkepakke. Dog skal du være opmærksom på, at dine optjente bonuspoint her vil gå tabt.

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig din strikkepakke lige her.