Fredagsslik, lørdagsslik, hyggeslik, vi-har-gæster-slik.. Ja der kan være mange anledninger til, hvorfor at slikskålen skal fyldes. Engang imellem kan det endda være en lidt spontan idé og så er det træls at opdage, at det der engang var en fyldt slikskuffe, nu giver ekko lige op i dit ansigt. Øv hvor kan det spolerer hyggen hjemme i stuen. 

Men der er faktisk en løsning, der med garanti får dit mundvand til at løbe og redder hyggen i det lille hjem – en månedlig slikkasse fra Slikworld.

Hvad er en månedlig slikkasse?

Med en månedlig slikkasse fra Slikworld, får du ikke bare en kedelig pose blandet lakrids og vingummier. Nej tværtimod, vil du opdage en hel ny verden af slik. Slikkassen indeholder nemlig altid det bedste slik fra hele verden – USA, Japan, England osv. Det er fuldstændig overvældende, overdådigt og uundværligt når du først har haft fingrene i det.

Der vil være slik for både børn og voksne og indholdet i din månedlig slikkasse er altid forskelligt hver måned. 

Slikworld vælger altid butikkens bestsellers, det kan f.eks. være Pixi Stix, Bean Boozled, Twizzlers, Butterfinger Cups, Skittles eller mange andre skønne klassikere. Men der vil også være overraskelser i din månedlig slikkasse, måske endda noget af det mere specielle slik, der ikke bliver solgt i butikken. Så der er virkelige noget at glæde sig til hver første fredag i måneden.

En månedlig slikkasse – Hvad koster det?

Tænker du nu, at sådan en månedlig slikkasse fra Slikworld, må og skal du og familien bare have fingrene i. Så er det faktisk en rigtig billig løsning og ganske enkelt at tilmelde sig. 

Du får nemlig den lækreste slikkasse fra Slikworld for bare 175 kr om måneden og det er helt uden binding. Så skulle du nu gå hen og fortryde eller drukne i slik, så er der ingen bøvl med, at opsige din månedlig slikkasse igen – udover at familien derhjemme måske ikke er helt enige.

Kan man forære en månedlig slikkasse?

Måske du kender en kollega der mangler ekstra et skulderklap, din skønneste veninde trænger måske til lidt forkælelse eller måske har du en lidt halvsur svigermor, der godt kunne bruge lidt godt, til at forsøde tilværelsen en smule. Så er en månedlig slikkasse fra Slikworld perfekt at give som gave.

Hvem ville ikke elske at modtage sådan en lækker slikkasse fra en du holder af, fremfor en buket blomster, der alligevel visner ugen efter. Nej du er garanteret glæde ved sådan en gave.

Blev du også lækkersulten nu?