En gang imellem kan det være en anelse hårdt og svært, når ungerne beslutter sig for at flytte hjemmefra. Du vil som forældre stadig gerne, tage del i deres hverdag, vise omsorg og give dem økonomisk opbakning, men gerne uden at ungerne synes det er for meget. 

Hvordan gør man så det?? Ja det er et rigtig godt spørgsmål.

Men bare rolig, det er slet ikke så bøvlet – Svaret er Love from Home, en kærlig hilsen hjemmefra. Forkælelsespakker til dine kære, spækket med overraskelser og lækre produkter, leveret lige til døren.

Forkælelsespakke der varmer om hjertet

Love from Home har gjort det til deres mission, at hjælpe med lige netop dette. Med en forkælelsespakke kan du nemlig på en hjælpsom og hyggelig måde, holde kontakten med dine kære. Alle vil da elske, at få en pakke leveret lige til døren fyldt med forkælelse og lækkerier. 

Og det er lige nøjagtigt det din forkælelsespakke bugner af. Kvalitetsprodukter, nøje udvalgt af Love from Home ud fra sæson, trends og køn. Alt fra praktiske fornødenheder, fødevarer, personlig pleje og forkælelse. Og vil altid variere fra måned til måned, så to forkælelsespakker aldrig er ens.

Det er endda også muligt at skrive en personlig hilsen, gode råd eller mors opskrifter, der kan tilføjes og varme om hjertet hos modtageren. Dine kære vil elske, at få sådan en forkælelsespakke med overraskelser hjemmefra, leveret lige til døren. 

Så nemt er det at bestille din forkælelsespakke

Du har faktisk allerede gjort det hårde arbejde, nemlig at tage beslutningen. Det eneste du nu skal gøre, er at gå ind på Love from Home og bestille din første forkælelsespakke. 

Herfra skal du blot læne dig tilbage og nyde det. Du skal ikke bruge tid på hverken indkøb, pakning eller forsendelse. Og med den fantastiske mulighed for et fast abonnement på din forkælelsespakke, skal du ikke engang huske at bestille, alt foregår automatisk.

Love from Home klarer det hele, du slipper ganske enkelt for alt besværet – det er da nemt.

Forkælelsespakke – uden binding

Du kan altid sætte abonnementet på pause, hvis modtageren f.eks.skal ud og rejse et par måneder. Det er også til hver en tid muligt, at opsige dit forkælelsespakke abonnement hos Love from Home. Dette skal blot gøres inden d.10. i indeværende måned og den sidste pakke du bestilte, var din sidste forkælelsespakke.

Lyder det som noget for dig, kan du finde Love from Home lige her.