Derfor er det rigtig vigtigt, at skabe det bedste miljø for dig selv og din voksende baby.

En sikker vinder til at hjælpe med dette, er en månedspakke til gravide fra Preggobox.

Hvad er en månedspakke til gravide fra Preggobox?

Med en månedspakke til gravide fra Preggobox, modtager du hver måned de skønneste produkter og must haves. Indholdet i pakken er altid tilpasset, til hvor langt du er din graviditet. Du får lige det du har brug for, til at forkæle dig selv og din krop gennem de mange forandringer der sker under graviditeten. 

Produkterne er nøje udvalgt, efter at kunne forebygge og lindre de gener, som rigtig mange gravide oplever. Det kan være du bøvler med uren hud, voldsom væske i kroppen, skrækkelige strækmærker eller andet, der gør tiden som gravid lidt uoverskueligt.

Med en månedspakke fra Preggobox er det nemt, at pleje dit indre og ydre, måske kan du endda også få en lidt nemmere og sjovere hverdag.

Månedspakke til gravide fra Preggobox som abonnement

Du kan bestille din Preggobox som abonnement. Det betyder, at du hver måned automatisk modtager en pakke fyldt med de bedste og lækreste produkter til dig og din krop.

Din månedspakke til gravide indeholder selvfølgelig kun produkter, der er kvalitetssikret og gennemtestet, så du kan slappe helt af og være tryg ved at benytte dem.

Det er ægte selvforkælelse og ekstra kvalitet, som både er nemt og sparer dig for en masse penge. Du betaler nemlig et fast beløb hver måned, men værdien af din månedspakke til gravide vil altid være minimum det dobbelte, hvis du selv skulle ud og købe dem.

Din månedspakke til gravide fra Preggobox bliver sendt lige til døren, så du skal ikke engang bøvle med at hente den. Det er en skøn og tryg måde at forkæle dig selv under din graviditet.

Månedspakke til gravide fra Preggobox som gave

Det er også muligt at bestille en månedspakke til gravide fra Preggobox og give den som gave til en du har kær. Måske du kender en skøn kvinde der fortjener lidt ekstra forkælelse under graviditeten – det kan være din partner, din søster eller en god veninde. 

Så kan du bare tegne et abonnement til hende, med slutdato ved terminen. Hun vil med garanti elske det.

Blev du fristet?