Men der er intet så skønt som en vuffeli-vov… Ja vuffeli-vov, vovhund, vovse, vuffer – kært barn har mange navne. Og man kan sige meget om menneskets bedste ven, men kære det er de da. Og vi elsker, at forkæle dem med alverdens godter og godbidder. 

Men vidste du, at man faktisk kan få alt samlet i en månedspakke til hund?

Månedspakke til hund med fordele

Hos Planet Hundo kan du nemlig meget enkelt og ligetil, bestille dit medlemskab til det skønneste univers af fordele. Blandt andet en månedspakke til hund, hvor du hver måned modtager de skønneste og lækreste godter til dine pelsede babyer. Derudover får du også som del af dit abonnement, mulighed for at få gode råd fra dyrlægen, samt en e-bog med tips, masser af hjælp til træningen fra to meget dygtige trænere. Og bare for at tilføje mere glasur til kagen, så får du også i din månedspakke til hund, ubegrænset adgang på streaming tv til dig og hunden. Det er helt vildt så meget du får med, når du bestiller din månedspakke til hund hos Planet Hundo.

Månedspakke til hund – hvad koster det?

Og nu tænker du sikkert, at med alle de fordele du får med i din månedspakke til hund, så må det koste en formue – men du kan tage det helt roligt, det er faktisk overraskende billigt. For blot 279 kr. pr. måned inkl. fragt, får du hver måned leveret i din månedspakke til hund, de lækreste godbidder og snacks i den højeste kvalitet, helt uden tilsat korn og sukker. Din hund vil elske ikke mindst dig, men også spændingen ved hver pakke ankomst.

Du får endda de første 14 dage gratis som prøveperiode på din månedspakke til hund. Betalingen træder først i kraft efter de 14 dage og sker automatisk efterfølgende – så det eneste du skal efter tilmelding, er at slappe af og nyde dine mange fordele ved din månedspakke til hund.

Ingen binding på din månedspakke til hund

Skulle du nu have brug for en pause, eller ønske helt at stoppe din månedspakke til hund – så er det ganske enkelt. Der er nemlig ingen binding hos Planet Hundo, så du kan bare opsige din månedspakke til hund, når det passer dig og den næste pakke du modtager vil være den sidste. Hvis du nu skulle fortryde dit valg, kan du lige så hurtigt og nemt genoptage dit abonnement og få den lækre månedspakke til hund leveret igen.

Lyder det som noget for dig, så bestil din månedspakke til hund lige her.